Cum fac sa am video cel mai calitativ

Daca ai avut vreodata vreo legatura cu videochat ul tot ce scriu in acest articol va fi banal. Daca nu, poate te intereseaza. Informatiile prezentate mai jos nu sunt direct legate de videochat si pot fi folosite in orice domeniu care presupune o filmare video.

Camerele de filmare nu se inteleg bine cu culorile alb si negru. Ele fiind de fapt non culori. Din acest motiv, in momentul in care faci orice activitate de tip videochat, nu este recomandat sa le folosesti.

Lumina pe care o expui pe corpul tau trebuie sa fie una calda, de la becuri galbene, eventual combinata cu o lumina rece (alba) care vine de mai departe.

In videochat, oamenii cred ca trebuie sa te filmezi de aproape si eventual sa accentuezi anumite parti ale corpului. Nimic mai departe de adevar.
Ochiul uman este programat sa urmareasca diferite parti ale anatomiei, iar accentuarea lor poate duce la discrepante sau disproportionalitati.

In orice domeniu legat de videochat, cum este intr-o mica masura si site-ul de tip big brother pentru care recrutam si noi, este ideal ca incaperea in care este filmata persoana sau persoanele sa fie bine luminata cu lumina naturala. Insa cu totii stim ca acest lucru nu este posibil.

Ca sa tragem o concluzie pe scurt, LUMINA este cel mai important factor dintr-o filmare de videochat.